pondělí 8. dubna 2013

Důvody toho, proč někdy chlapi opouštějí své přítelkyně

 Přestože studnice důvodů jednotlivých rozchodů bývá hluboká, přece se dají zobecnit do několika skupin.
1. Nedáte mu dýchatUrčitě muži dělá dobře, pokud ho přítelkyně zahrnuje pocitem, že je pro ni nenahraditelným. Všechno má ale své hranice. Slávka by doslova za svého přítele i dýchala. Nejraději by byla v jeho přítomnosti neustále. Desítky krát mu volá do práce, jen aby mu řekla, že
krém proti vráskám ho miluje, každičký večer chce, aby trávili spolu u telky jen tak, v objetí. Když jí náhodou Stano řekne, že odpoledne má fotbal s klukama, nebo jde s kamarády na hodinku ven, Slávka spustí pláč a příval obviňování, že ji už určitě nemiluje, zda s ním může jít i ona aa pokud ne, tak se s ním uraženě nemluví.





Pokud kterýkoli z partnerů cítí, že nemá prostor pro seberealizaci, že nemůže v rámci vztahu svobodně fungovat, bude mít tendenci se ze vztahu odpoutat. Muži nemají rádi, pokud je vztah svěrací kazajkou. Takže dávejte mu lásku, ale zohledňujte i jeho vlastní potřeby.
2. Když ho chcete předělatUznáváme, že na nás mužích je mnoho věcí, které by toužili naše polovičky změnit. A mnoho věcí se jim také změnit podaří. Naučíte nás špinavé prádlo dávat do koupelny do koše, některých naučíte nejíst v obýváku během sledování fotbalového zápasu, přinutíte nás i obléknout si například košili, která se nám nelíbí.

Žádné komentáře:

Okomentovat